WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Ziekenhuis Keuken

Voor service en onderhoud aan uw ziekenhuis keuken kunt u terecht bij Service Team Nederland. Voor alle grootkeukenapparatuur en de koeltechniek van de ziekenhuis keuken, van los apparaat tot koelinstallaties met separate opstellingen tot complexe multiplex installaties.

Wij hebben vele klanten in de zorg en onze mensen passen zich dan ook aan op de wensen die in elke branche weer anders zijn. Zo zal de hygiëne in uw ziekenhuiskeuken hoog op de agenda staan en het meedenken in toekomstige reparaties of vervangingen. Wij passen onze werktijden zoveel mogelijk aan en lopen we in uw ziekenhuis keuken in de weg, dan zo minimaal mogelijk, met een minimale verstoring van uw werkomgeving. En wij houden rekening met uw medewerkers en patiënten, zodat zij geen ergernis of verstoring van hun verblijf door ons ondervinden. Want uw patiënten staan centraal.

Door ons personeelsbeleid, zie “ons team“, zorgen wij voor zeer ervaren monteurs in uw ziekenhuis keuken maar hebben daardoor ook een stabiel team wat er voor zorgt dat u vaak dezelfde monteurs zal zien en dus niets hoeft uit te leggen of hoeft te begeleiden. Zij weten wat uw wensen zijn en houden daar rekening mee.

Ook dat geldt voor onze binnendienst. Een vaste club, steeds een vast aanspreekpunt voor de verschillende disciplines, zoals planning, technisch inkoop onderdelen en offertes reparaties, verkoop apparatuur, contractbeheer, etc.

Heeft u bezoekregels van parkeren, werktijden, bevoegdheden van personen tot veiligheidsvoorschiften etc.? Dat hoeft u maar 1 keer op te geven en wij leggen dat intern voor u vast zodat iedereen op de hoogte is.

Als u wilt weten wat wij voor uw ziekenhuiskeuken kunnen betekenen, bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw ziekenhuis keuken is bij ons in goede handen van service tot onderhoud. En vooral in de zorgsector is het gezien alle wettelijke verplichtingen een must om op deze grootkeuken en koelinstallaties een onderhoudscontract af te sluiten. En hoe oud uw ziekenhuiskeuken ook is en door wie dan ook ontworpen of onderhouden, u kunt rekenen op Service Team Nederland , onafhankelijk met een landelijke dekking voor al uw apparatuur in uw ziekenhuis keuken.