WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Service en onderhoud

U heeft een servicemonteur nodig om uw storing op te lossen aan uw grootkeuken- en/of koelapparaat of wilt onderhoudstaken e.d. op regiebasis uit laten voeren? U kunt 24/7 mailen naar service@stn.witech.nl maar bellen met 0317-619108 is altijd sneller. E-mail wordt alleen overdag op werkdagen behandeld.

Onze afdeling planning zal direct met u de afspraken kunnen maken van financieel tot de aankomst van de monteur. En als we u telefonisch kunnen helpen (want vaak zijn storingen het gevolg van een gebruikersfout) dan doen we dat natuurlijk graag. Al onze servicemonteurs zijn ervaren en vakkundig en halen niet alleen het probleem weg maar zoeken tevens naar de oorzaak en kunnen in overleg extra werkzaamheden uitvoeren zodat de voorrijdkosten zo goed mogelijk worden besteed.

Ook onderhoud kan op regiebasis worden uitgevoerd. Wel dient u dan zelf tijdig dit te melden vanwege de verplichte keuringen die periodiek moeten worden uitgevoerd. Bij een onderhoudscontract houden wij dit voor u in de gaten. Afhankelijk van uw wensen en benodigde keuringen kan de tijd en prijs dus variëren. Mocht u twijfelen over een onderhoudscontract , dan kan een kort bezoekje verhelderend werken. Bovendien hebben wij geen stilzwijgende verlenging en juist door een contract legt u de verantwoordelijkheden bij ons en wordt u volledig ontzorgd en zijn er financieële voordelen. Zie voor meer informatie onder “onderhoudscontract