WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

KOELMONTEUR/KOELTECHNICUS M/V

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team, bij voorkeur in het midden van het land, een ervaren koeltechnicus voor het voornamelijk repareren en onderhouden van koeltechnische apparaten en installaties in of rondom de professionele keukens. Hierin kunt u denken aan eenvoudige koelkasten tot multiplex installaties.

Het bedrijf:
Service Team Nederland is een onafhankelijke (Family Owned Business) onderneming die vooral gespecialiseerd is in grootkeukentechniek en bedrijfskoeling. Onze klanten komen bij ons voor onderhoud, service, nieuwe keukens en de vervangingsmarkt.

De functie/functie-eisen:
In deze functie bent u veel alleen op weg en bezit u naast de nodige vakmanschap ook goede communicatieve vaardigheden (in woord en schrift) voor zowel de communicatie met de klant als de binnendienst. U kunt adviezen voor reparaties en voor vernieuwing onderbouwen en deze duidelijk rapporteren naar de binnendienst.

Voor deze functie is een denkniveau MBO-4 en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal een must. Engels en Duits is een pré. Een opleiding Koeltechniek A & B en bij voorkeur C, eerste monteur bedrijfsinstallaties sterkstroom. Een F-Gassen diploma-I en rijbewijs B is noodzakelijk.

Afhankelijk van uw capaciteiten en eigen initiatief kan de functie verder ingevuld worden. Wij gaan ervanuit dat door het optimaal benutten van ieders sterke punten het werkplezier vergroot wordt en wij ons als team onderscheiden op vakbekwaamheid en klantgerichtheid.

Wij bieden waardering voor vakmanschap, een prettige werksfeer in een gesmeerde organisatie, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kunt u zich hierin herkennen en durft u het aan om in een hecht en sterk team te stappen? Stuur dan uw sollicitatie voorzien van C.V. naar:

Sollicitaties telefonisch of schriftelijk
t.a.v. De heer F.J.J. Witjes,
Remmerden 22
3911 TZ Rhenen
Telefoon 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.