WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Grootkeukentechniek

Voor de grootkeukentechniek zijn tot op heden nog geen specifieke opleidingen. Toch moet een servicemonteur van alle markten thuis zijn. Elektrotechnisch, gastechnisch, electronica, water, luchttechniek, drukapparatuur, mechanisch en daarin allerlei combinaties. Dan dienen zij opgeleid en bevoegd te zijn op verschillende onderdelen. Stressbestendig, gemotiveerd, zich kunnen inleven in de wensen van onze klanten, kunnen rapporteren, adviezen kunnen geven voor noodzakelijke en preventieve maatregelen danwel modificaties, het is maar een greep. Grootkeukentechniek is een topsport.

Om al deze capaciteiten te ontwikkelen zorgen wij door ons personeelsbeleid, waarin wij een prettige en motiverende omgeving creëren, dat we een minimaal personeelsverloop hebben en al deze ervaring binnenshuis houden, zie ook “ons team‘.

Vanuit als basis een electrotechnische opleiding worden onze mensen intern en extern verder geschoold in de grootkeukentechniek en blijven wij investeren in kennis. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met leveranciers in zowel Nederland als daarbuiten, waar wij scholing krijgen en waar we servicemonteurs laten certificeren om zo daadwerkelijk toegang te krijgen tot de programmatuur van geavanceerde A-merken, zodat wij dieper liggende problemen op kunnen lossen zonder tussenkomst van de fabrikant.

Maar ook onze mensen van de binnendienst worden steeds daar waar nodig bijgeschoold, zodat u direct op een persoonlijke manier te woord wordt gestaan door een adeaquate collega die u snel zal helpen. Zo heeft een ieder bepaalde expertises en specialismen, maar samen zijn wij een hecht team dat alle problemen betreffende de grootkeukentechniek aan kan.

Naast de grootkeukentechniek beheersen wij de koeltechniek, maar ook vanuit zowel de grootkeukentechniek als de koeltechniek wordt er regelmatig samengewerkt en zelfs gecombineerd werk uitgevoerd voor zover de wetgever dat toelaat. Daarmee vergroten wij intern de hechte samenwerking, maar worden ook regelmatig extra voorrijdkosten bespaard voor onze klanten.