WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (M/V)

Wij zoeken ter ondersteuning een nieuwe collega die bij voorkeur al enige werkervaring heeft met spareparts. Als je op zoek bent naar een baan met veel afwisseling in zowel het werk als met klanten en collega’s en onderdeel wilt uitmaken van een goed functionerend Team waar collegialiteit belangrijk is, neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek.

In deze rol ben jij, na aanleiding van een verzoek van een servicemonteur of de klant rechtstreeks, verantwoordelijk voor het technisch adviseren van de klant, de communicatie met vele leveranciers met het uiteindelijk doel het leveren danwel het uitbrengen van een offerte en omzetten tot de order en de levering daarvan. Hierbij behoren productkennis, waar we je mee gaan helpen, technische achtergrond en inlevingsvermogen tot belangrijke bagage om je werk goed uit te kunnen voeren.

Het bedrijf:
Service Team Nederland is een onafhankelijke (Family Owned) onderneming die gespecialiseerd is in grootkeukentechniek en bedrijfskoeling. Onze klanten komen bij ons voor voor onderhoud, service, nieuwe keukens en installaties.

Het team:
We hebben een team van mensen die heel lang in dienst zijn waardoor alles goed op elkaar is afgestemd, we hebben veel ervaring in huis en sterke teamgeest waarbij niemand op een eiland zit maar iedereen bijdraagt aan elkaars werkplezier, ondanks dat bepaalde functies op zich zelf staan is een ieder onderdeel van een goed werkende organisatie en zijn we altijd bezig om net dat ene stapje extra te doen om een collega te helpen waardoor het geheel beter functioneerd. Een platte organisatiestructuur waarbij bureaucratie zoveel mogelijk wordt vermeden. Afhankelijk van uw capaciteiten en eigen initiatief kan de functie verder ingevuld worden.

Functiewensen:

  • Voor deze functie vragen wij een collegiale en klantgerichte mentaliteit en een MBO-4 niveau
  • Natuurlijk beheers je uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels en Duits, Italiaans is een pré.
  • Naast intensieve interne begeleiding zorgen wij ook in overleg met jou voor in- en of  externe opleidingen.
  • Wij bieden waardering voor vakmanschap, een prettige werksfeer in een gesmeerde organisatie, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Rhenen in een straal van . ca. 25km en geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

 

Sollicitaties telefonisch of schriftelijk
t.a.v. De heer F.J.J. Witjes
Remmerden 24
3911 TZ Rhenen
Telefoon 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.