WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Grootkeukeninrichting

Bij de grootkeukeninrichting zal er rekening gehouden zijn met vele zaken zoals een weloverwogen routing, de benodigde huidige en toekomste capaciteit, duurzaamheid, milieu, ergonomie, het rendement, de investeerder en de gebruiker, maar om dit alles tot een succes te maken is voor elke grootkeukeninrichting de grootkeukentechniek en koeltechniek de sleutel tot het succes.

Maar dan is uw keuken vol in bedrijf en treden er storingen op en dan blijkt dat de ideale omstandigheden waarop uw grootkeukeninrichting is ontworpen niet meer gelden. Dan heeft u een betrouwbare onafhankelijke serviceorganisatie nodig die snel en adequaat kan handelen om dit te herstellen.

Service Team Nederland is daarop ingespeeld, met een landelijke dekking. Zowel voor de grootkeukentechniek als koeltechniek in de grootkeukeninrichting hebben wij alles in huis. En is een apparaat aan het einde van de levensduur dan hebben wij eigen voorraad te Rhenen en kunnen zoals u verder kunt lezen op de pagina “onze werkwijze” razendsnel leveren, vooral die apparatuur waar u niet zonder kunt.

Naast nieuwe grootkeukenapparatuur en koelapparatuur voor de grootkeukeninrichting hebben wij veel gereviseerde apparatuur op voorraad staan om een alternatief te bieden tegen nieuw, maar ook om klanten tijdelijk te ondersteunen.

Bent u toe aan gedeeltelijke of gehele vervanging van uw grootkeuken- en koeltechnische apparatuur en installaties dan kan onze verkoopafdeling u uitstekend helpen, zie meer op de pagina “ons team“. Onze ontwerpen zullen vanwege onze technische insteek altijd getoetst worden op technische haalbaarheid, de technische voorzieningen en de kosten hiervan en natuurlijk ook de servicevriendelijkheid. Door deze zaken goed te doorzien zal het rendement stijgen , de kosten over de jaren onder controle blijven en de inzet van de apparatuur gegarandeerd zijn.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe grootkeukeninichting of het vervangen van 1 apparaat, onze adviezen zijn gebaseerd op de vele jaren ervaring met grootkeukentechniek en koeltechniek. Bij een nieuwe keuken is er tijd, bij vervanging niet. Juist bij vervanging kunt u rekenen op de technische achtergrond om uw nieuwe investering tot een succes te maken. Vooral daar zijn wij in staat om, rekening houdend met levertijden, de technische voorzieningen en maatvoering, samen met u tot de beste keuze te komen, om te zorgen dat deze nieuwe investering weer jaren past bij uw grootkeukeninrichting.