WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Bedrijfskeuken

Voor service en onderhoud , voor nieuwbouw, het vervangen van losse apparaten tot complete installaties aan uw bedrijfskeuken kunt u terecht bij Service Team Nederland. Voor de bedrijfskeuken geldt dat er soms gewerkt wordt met eigen personeel, maar ook vaak met een cateraar al dan niet in vele variaties met contracten. U kunt altijd rechtstreeks bij ons terecht, maar heeft u een contract waarbij de exploitant het beheer heeft en wilt u de beste service en daar regie op houden, ook dan kunnen wij mogelijk via de cateraar service verlenen. Er zijn vele mogelijkheden bespreekbaar om samen de onderhoudskosten voor uw bedrijfskeuken te optimaliseren en de bedrijfszekerheid veilig te stellen.

In en rondom uw bedrijfskeuken wilt u natuurlijk geen zorgen hebben omtrent de wettelijke verplichtingen. Naast alle zaken die het keukenpersoneel/cateraar daar al voor moet doen kunnen wij onze toegevoegde waarde het beste ten uiting brengen d.m.v. een onderhoudscontract.

Door de onafhankelijkheid van ons bedrijf maakt het niet uit of de bedrijfskeuken nieuw of oud is en welke merken zijn toegepast, alle grootkeukenapparatuur en koeltechniek kunnen wij aan.

In de praktijk houden onze mensen rekening met uw druktepieken, wij passen onze werktijden zoveel mogelijk aan en lopen we in de weg dan zo minimaal mogelijk, met een minimale verstoring van uw keuken/restaurant. Wij houden rekening met uw medewerkers en gasten zodat zij geen ergernis of verstoring van hun eetmoment door ons ondervinden.

Door ons personeelsbeleid, zie “ons team”, zorgen wij voor zeer ervaren monteurs maar hebben daardoor ook een stabiel team wat er voor zorgt dat u vaak dezelfde monteurs zal zien en dus niets hoeft uit te leggen of hoeft te begeleiden. Zij weten wat uw wensen zijn en houden daar rekening mee.

Ook dat geldt voor onze binnendienst. Een vaste club, steeds een vast aanspreekpunt voor de verschillende disciplines, zoals planning, technisch inkoop onderdelen en offertes reparaties, verkoop apparatuur, contractbeheer, etc.

Heeft u bezoekregels van parkeren, werktijden, bevoegdheden van personen tot veiligheidsvoorschiften etc.? Dat hoeft u maar 1 keer op te geven en wij leggen dat intern voor u vast zodat iedereen op de hoogte is.

Als u wilt weten wat wij voor uw bedrijfskeuken kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bedrijfskeuken is bij ons in goede handen van service tot onderhoud tot nieuwbouw en vervanging. En vooral voor de bedrijfskeuken is het gezien alle wettelijke verplichtingen een must om op deze grootkeuken en koelinstallaties een onderhoudscontract af te sluiten.