WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Koeltechniek

Voor alle koeltechniek in de grootkeukens kunt u terecht bij Service Team Nederland. Maar de koeltechniek beperkt zich bij ons niet alleen tot de koelkast en vrieskast, de koelcel en vriescel, de wandkoeling of koelvitrine, het koelbuffet, de blastchiller, ijsblokjesmachine of schilferijsmachine of complete multiplex systemen. Ook airco installaties, ruimtekoelingen en de koeling voor uw serverruimte zijn ondertussen dagelijks werk geworden. Ook de koeltechniek voor het mortuarium of bloedbank komt voor. Door volle tevredenheid bij klanten komen er meer soorten installaties bij, maar de koeltechniek in de grootkeukens is onze grootste tak van sport.

Net als de grootkeukentechniek is de koeltechniek een absolute topsport. Ook hier wordt vanuit een electrotechnische achtergrond de servicemonteur breed opgeleid met een forse scholing op het gebied van koeltechniek alvorens hij bij u mag werken. En daarnaast heeft elke koeltechnicus het diploma “koelinstallaties categorie I”. Als bedrijf hebben wij ons certificaat f-gassen voor ondernemingen met certificaatnummer 05641-0058, zie verder op de f gassen pagina.

Tevens dienen zij opgeleid en bevoegd te zijn op verschillende onderdelen. Stressbestendig, gemotiveerd, zich kunnen inleven in de wensen van onze klanten, kunnen rapporteren, adviezen kunnen geven voor noodzakelijke en preventieve maatregelen danwel modificaties, het is maar een greep. Koeltechniek is een topsport.

Om al deze capaciteiten te ontwikkelen zorgen wij door ons personeelsbeleid, waarin wij een prettige en motiverende omgeving creëren, dat we een minimaal persooneelsverloop hebben en al deze ervaring binnenshuis houden, zie ook “ons team

Omdat Service Team Nederland voor u zowel de grootkeukentechniek als de koeltechniek beheerst hoeft u maar 1 bedrijf te bellen, heeft u voor beide vakgebieden dezelfde afspraken, dezelfde tarieven en geen vertraging, geen communicatieproblemen, omdat wij zowel voor de koeltechniek als de grootkeukentechniek niets uit hoeven te besteden.