WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Bedrijfsprofiel

Service Team Nederland is een landelijke onafhankelijke onderneming die vooral gespecialiseerd is in grootkeukentechniek en bedrijfskoeling. Maar ook voor aanverwante technische apparaten en installaties, zoals bijvoorbeeld airconditioning, grills en bake-off apparatuur, kunt u bij ons terecht.

Service Team Nederland is opgericht in 1981 als een echt familiebedrijf. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een pure service-organisatie tot een alom gerespecteerde allround specialist op het gebied van de professionele keukens en koelinstallaties.

U kunt bij Service Team Nederland terecht voor reparatie en onderhoud, maar ook voor advies en levering van nieuwe apparaten en installaties. Service Team Nederland is leverancier van diverse A-merken, alsmede apparatuur en installaties onder het eigen label Witech Catering Equipment.

Service Team Nederland is een geheel onafhankelijk bedrijf met een platte organisatie structuur. De directieleden zijn vanaf het prille begin werkzaam in het bedrijf en zijn sinds 2000 de enige aandeelhouders (DGA’s).

Onze gewaardeerde klantenkring bestaat voornamelijk uit horeca-ondernemingen, onderwijs- en zorginstellingen, cateraars, de detailhandel, alsmede bedrijven en overheidsinstellingen met een personeelsrestaurant.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een team van enthousiaste en vakbekwame mensen. Een gezonde mix van jong en ervaren, allrounders en specialisten. Mensen met liefde voor het vak, plezier in het werken, respect voor elkaar en voor onze klanten en partners.

Bij onze mensen wordt eigen initiatief, improvisatievermogen, behulpzaamheid en veilig werken zeer gewaardeerd en gestimuleerd.