WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

horeca keukenapparatuur

Onder de verzamelnaam horeca keukenapparatuur bedoelen wij alle apparatuur en installaties die kunnen worden toegepast in uw grootkeuken. Voor alle horeca keukenapparatuur op het gebied van bereiding, bewaren, distributie, de spoelkeuken, koelen en vriezen kunt u bij ons terecht. En natuurlijk uw professionele koffiezetapparaat/automaat.

Service Team Nederland is leverancier van diverse A-merken, alsmede horeca keuken apparatuur en installaties onder het eigen label Witech Catering Equipment. Met het Witech label heeft u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goed alternatief waarbij het assortiment tot stand is gekomen vanuit onze technische kennis en ervaring bij onze klanten.

Ook voor de A-merken wordt onze kennis op het hoogste niveau gehouden, zie “grootkeukentechniek” en naast service verlenen richten wij graag uw keuken in, of dit nu is met één van de A-merken, Witech of een combinatie daarvan. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en wij kunnen nagenoeg alle merken horeca keukenapparatuur leveren.

Vandaar dat er geen opsomming volgt, omdat wij niemand tekort willen doen, al willen wij in het bijzonder wel het merk MKN bedanken voor de medewerking aan het ontwikkelen van onze website. Met bijna 70 jaar ervaring en expertise is MKN een toonaangevende Duitse specialist in het ontwikkelen, produceren -en wereldwijd vermarkten van innovatieve Premium professionele Kooktechnologie. Tot op de dag van vandaag is MKN als een sterke, maar bovenal gezonde onderneming nog steeds een familiebedrijf. Zie voor meer informatie: www.mkn-netherlands.nl

Voor al uw horeca keukenapparatuur, service, onderhoud, vervanging of complete nieuw in te richten grootkeuken kunt u bij Service Team Nederland terecht. Voor het inkopen van uw horeca keukenapparatuur hebben wij een natuurlijke voorkeur voor familiebedrijven en zoeken wij altijd naar gezonde en betrouwbare fabrikanten. Zo is niet alleen uw aanschaf, maar ook de levering van onderdelen en technische ondersteuning voor vele jaren verzekerd.