WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

grootkeukenmateriaal

Naast de grootkeukeninventaris heeft u een heel scala aan grootkeukenmateriaal nodig. Van groentesnijder tot messen, van reinigings- en vaatwasmiddel tot gastronorm bakken. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Het assortiment voor grootkeukenmateriaal is echter zo groot dat op onze webshop www.grootkeukenboer.nl alleen de meest bestelde artikelen zijn opgenomen.

Er zijn in Nederland enkele groothandels die via de dealers een compleet assortiment kunnen leveren. Maar er is altijd verschil in kwaliteit, prijs, levertijd, garantie, beschikbaarheid van onderdelen etc. Daarom is het altijd beter uw vraag bij ons neer te leggen zodat wij rekening houdend met alle facetten u de beste optie kunnen geven.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar verkoop@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens, met uw vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dus voor al uw grootkeukenmateriaal even bellen of een mail sturen en wij gaan voor u aan de slag, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kerntaken. Ook voor een lepel of en/of vork zijn wij u graag van dienst, om u zelfs voor uw grootkeukenmateriaal ook daarmee te ontzorgen.