WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

stn bedrijfseigen werkvoorschriften

Naast alle werkvoorschiften voortvloeiend uit fabrieksvoorschriften en de actuele wetgeving hanteert Service Team Nederland bedrijfseigen werkvoorschriften als leidraad voor onze technici. Daarin zijn al deze zaken gecombineerd samen met onze ervaring in de grootkeuken vanaf 1981.
Voor de koeltechniek is dat alles omschreven en geregeld in het f gassen certificaat.

Omdat deze bedrijfseigen werkvoorschriften de ervaringen sinds 1981 bevatten en daarmee onze kennis is verzameld en steeds geactualiseerd is, geven wij deze niet vrij vanwege de concurrentie.

Maar voor u als gebruiker, exploitant is het prettig te weten dat onze technici een uniforme basis hebben waarop zij aan de slag gaan bij de uitvoering van het onderhoudscontract, dat deze werkvoorschiften steeds worden geactualiseerd aan de hand van ervaringen bij onze klanten, de wetgeving en informatie van onze leveranciers.

De voordelen van een onderhoudscontract worden op een aparte pagina nader toegelicht, maar wenst u hierover meer informatie bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 of mail naar service@stn.witech.nl . Wij komen graag langs om u een toelichting te geven over onze werkwijze, de werkvoorschriften en de bewaking hiervan.