WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Schoolkeuken

Voor service en onderhoud , voor nieuwbouw tot het vervangen van losse apparaten tot complete installaties aan uw schoolkeuken kunt u terecht bij Service Team Nederland. Vele scholen hebben een combinatie van huishoudelijke en professionele apparatuur. Voor de complete schoolkeuken kunt u bij ons terecht. Bij de schoolkeuken wordt bij de inrichting naast alle normale eisen extra rekening gehouden met onervaren leerlingen die er mee mogen werken.

Maar vooral het onderhoud en de service verdient daardoor extra aandacht. Voor een schoolkeuken is een onderhoudscontract een absolute must. Niet alleen vanwege alle wettelijke verplichtingen en alle voordelen die al aan een onderhoudscontract zitten, maar vooral op scholen moet vanwege de onervarenheid van de leerlingen extra aandacht besteed worden aan de veiligheid in uw schoolkeuken.

Door de onafhankelijkheid van Service Team Nederland maakt het dus niet uit of de keuken nieuw of oud is en welke merken zijn toegepast, alle grootkeukenapparatuur en koeltechniek kunnen wij aan. Voor huishoudelijke toestellen is een lichte veiligheidskeuring voldoende en gaan wij niet meer kosten maken dan strict noodzakelijk gezien de nieuwwaarde; maar de veiligheid in uw schoolkeuken staat voorop.

Voor het opstellen van een onderhoudscontract kan uitstekend onderscheid gemaakt worden tussen huishoudelijke (denk aan gastoestellen) en professionele apparatuur om de onderhoudskosten te optimaliseren en tegelijk de inzetbaarheid en veiligheid te garanderen.

In de praktijk houden onze mensen rekening met uw lessen. Wij passen onze werktijden zoveel mogelijk aan en lopen we in de weg, dan zo minimaal mogelijk, met een minimale verstoring van uw leeromgeving. En wij houden rekening met uw medewerkers en leerlingen, zodat zij geen ergernis of verstoring van hun lessen door ons ondervinden.

Door ons personeelsbeleid, zie “ons team“, zorgen wij voor zeer ervaren monteurs maar hebben daardoor ook een stabiel team wat er voor zorgt dat u vaak dezelfde monteurs zal zien en dus niets hoeft uit te leggen of hoeft te begeleiden. Zij weten wat uw wensen zijn en houden daar rekening mee.

Ook dat geldt voor onze binnendienst. Een vaste club, steeds een vast aanspreekpunt voor de verschillende disciplines, zoals planning, technisch inkoop onderdelen en offertes reparaties, verkoop apparatuur, contractbeheer, etc.

Heeft u bezoekregels van parkeren, werktijden, bevoegdheden van personen tot veiligheidsvoorschiften etc.? Dat hoeft u maar 1 keer op te geven en wij leggen dat intern voor u vast zodat iedereen op de hoogte is.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw schoolkeuken is bij Service Team Nederland in goede handen van service tot onderhoud tot nieuwbouw en vervanging. En vooral voor de schoolkeuken is het gezien alle wettelijke verplichtingen een must om op deze grootkeuken en koelinstallaties een onderhoudscontract af te sluiten.