WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

INSTALLATIEMONTEUR GROOTKEUKENTECHNIEK(M/V)

Wij zoeken een nieuwe collega die al enige werkervaring heeft met elektrotechniek of installatietechniek. Als je op zoek bent naar een baan met veel afwisseling in zowel het werk als met klanten, graag langs de weg zit en onderdeel wilt uitmaken van een goed functionerend Team waar collegialiteit belangrijk is, neem dan even contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Het bedrijf:
Service Team Nederland is een onafhankelijke (Family Owned Business) onderneming die vooral gespecialiseerd is in grootkeukentechniek en bedrijfskoeling. Onze klanten komen bij ons voor onderhoud, service, nieuwe keukens en de vervangingsmarkt.

Wij zoeken een:
Installatiemonteur (of wie daartoe opgeleid wil worden) grootkeukentechniek (m/v)
De functie bestaat uit het in alleen en in teamverband installeren van grootkeuken en koeltechnische installaties. Ook ondersteunend werk bij reparaties en onderhoud behoort tot je werkzaamheden, waarbij je als je wil door kan groeien naar een allround service/installatiemonteur. Naast intensieve interne begeleiding zorgen wij ook in overleg met jou voor externe opleidingen.

Voor deze functie vragen wij flexibiliteit inzake werktijden, een klantgerichte mentaliteit en een opleiding Eerste monteur bedrijfsinstallaties, sterkstroom niveau 3 of gelijkwaardig.

Natuurlijk beheers je uitstekend de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels en Duits is een pré. Een rijbewijs B is noodzakelijk en een aanhangerrijbewijs indien je daarover nog niet beschikt zal mogelijk later volgen.

Wij bieden waardering voor vakmanschap, een prettige werksfeer in een gesmeerde organisatie, een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je woonachtig in de omgeving van Rhenen in een straal van . ca. 20km en geĂ¯nteresseerd neem dan contact met ons op.

Sollicitaties telefonisch of schriftelijk
t.a.v. De heer F.J.J. Witjes
Remmerden 24
3911 TZ Rhenen
Telefoon 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.