WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

horeca keuken inrichting

Bij de horeca keuken inrichting zal er rekening gehouden zijn met vele zaken zoals een weloverwogen routing, de benodigde huidige en toekomstige capaciteit, duurzaamheid, milieu, ergonomie, het rendement, de investeerder en de gebruiker, maar om dit alles tot een succes te maken is de grootkeukentechniek en koeltechniek de sleutel tot het succes. Voor uw gehele horeca keuken inrichting kunt u bij ons terecht.

Service Team Nederland is leverancier van diverse A-merken, alsmede apparatuur en installaties onder het eigen label Witech Catering Equipment. Met het Witech label heeft u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goed alternatief waarbij het assortiment tot stand is gekomen vanuit onze technische kennis en ervaring bij onze klanten.

Bent u toe aan uitbreiding, geheel of gedeeltelijke vervanging van uw horeca keuken inrichting neem dan contact op, wij helpen u graag verder. Service Team Nederland is onafhankelijk dus kunnen wij alle merken leveren maar adviseren wij u graag om te zorgen dat uw gehele horeca keuken inrichting u vele jaren zal ondersteunen zoals u mag verwachten.

Mocht u storingen hebben en is een servicemonteur gewenst dan kunnen wij snel en adequaat reageren. Bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 om direct persoonlijk geholpen te worden en snel een afspraak te maken.

Service Team Nederland heeft een landelijke dekking, zowel voor grootkeukentechniek als koeltechniek hebben wij alles in huis. En is een apparaat aan het einde van de levensduur dan hebben wij onze eigen voorraad te Rhenen en kunnen, zoals u verder kunt lezen op de pagina “onze werkwijze”, razendsnel leveren, vooral die apparatuur waar u niet zonder kunt.

Naast nieuwe grootkeukenapparatuur en koelapparatuur hebben wij veel gereviseerde apparatuur op voorraad staan om een alternatief te bieden tegen nieuw, maar ook om klanten tijdelijk te ondersteunen.

Dus of het nu gaat om een compleet nieuwe horeca keuken inrichting of het vervangen van 1 apparaat, onze adviezen zijn gebaseerd op de vele jaren ervaring met grootkeukentechniek en koeltechniek. Bij een nieuwe keuken is er tijd bij vervanging niet. Juist bij vervanging kunt u rekenen op de technische achtergrond om uw nieuwe investering tot een succes te maken. Vooral daar zijn wij in staat om, rekening houdend met levertijden, de technische voorzieningen, maatvoering, samen met u tot de beste keuze te komen om te zorgen dat deze nieuwe investering weer jaren past bij uw horeca keuken inrichting.