WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Bakkerij inrichting

Ook voor de gedeeltelijke bakkerij inrichting kunt u terecht bij ons. De gehele verkoopafdeling, zie "ons team" staat voor u ter beschikking. Maar onze kernactiviteiten liggen bij de levering van en service en onderhoud aan grootkeukenapparatuur en de koeltechniek.
Er zijn dus apparaten en installaties van uw bakkerij inrichting die u beter bij de specialist onder kunt brengen zoals bij ons bedrijf en met name de bakkerijspecifieke machines die weer door andere bedrijven onder hun expertise vallen.

Wij vinden het zaak duidelijk aan te geven waar je goed in bent en waar andere partijen een hogere toegevoegde waarde hebben, zodat u als klant het beste geholpen wordt met uw bakkerij inrichting.

De apparatuur zoals heteluchtovens, combisteamers, mengers, koel- en vrieskasten , koelcellen en vriescellen, remrijskasten, koeltoonbanken- en vitrines, rvs meubilair, friteuses die kunt u uitstekend onderbrengen bij ons.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bakkerij inrichting is bij ons in goede handen van levering van losse apparaten tot koelinstallaties tot service en onderhoud. En mocht u uw bakkerij inrichting uit willen breiden voor meer dienstverlening naar uw klanten, bel dan eens met onze verkoopafdeling want vanuit een andere hoek kunnen wij met de kennis van grootkeukens soms op ideƫen komen die voor u omzetverhogend kunnen werken.