WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Industriele keuken

Met de term industriële keuken kunt u denken aan een huishoud-omgeving met de industriële keuken look. Of juist de centrale industriële keuken ; extreem grote keukens waarbij in zeer grote hoeveelheden voedsel wordt bereid. Bij ons kunt u terecht voor professionele apparatuur voor uw grootkeuken inrichting of koeltechniek, onderhoud en service bij storingen. Of uw wensen voor uw industriële keuken dus passen bij ons assortiment en onze diensten hangt af van uw wensen.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wij zijn leverancier van diverse A-merken, alsmede apparatuur en installaties onder het eigen label Witech Catering Equipment. Met het Witech label heeft u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goed alternatief, waarbij het assortiment tot stand is gekomen vanuit onze technische kennis en ervaring bij onze klanten.

Het kan dus ook zijn dat u een professioneel apparaat wilt toepassen in een huishoudelijke woonomgeving. Ook dan kunt u bij ons terecht. Maar ook voor service en onderhoud aan de echte industriële keuken apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren professionele apparatuur en installaties voor uw grootkeuken (industriële keuken) maar kan meer betekenen. Van zeer zwaar industrieel gebruik, tot het leveren van professionele apparatuur voor de huishoudkeuken, of voor woongroepen en zelfs huishoudapparatuur.