WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Horeca Keuken

Ook voor de inrichting van uw horeca keuken kunt u terecht bij Service Team Nederland. De gehele verkoopafdeling, zie "ons team" staat voor u ter beschikking. Maar heeft u al een horeca keuken en is er een apparaat of installatie aan vervanging toe of wilt u verbeteringen aanbrengen in uw processen dan kunt u terecht bij Service Team Nederland.

Heeft u een storing en is een reparatie noodzakelijk dan kunt u rekenen op snel persoonlijk contact met onze planning die met u de financiƫle afspraken maakt en de servicemonteur voor u in zal plannen. Onze servicemonteurs hebben niet alleen kennis, kunde en bevoegdheden om aan uw horeca apparatuur te werken maar kunnen zich goed inleven in de werkomstandigheden bij onze klanten.

Zo begrijpen wij de hectiek in uw horeca keuken en passen ons daarop aan. Wij passen onze werktijden zoveel mogelijk aan en lopen we in de weg, dan zo minimaal mogelijk, met een minimale verstoring van uw werkomgeving. En wij houden rekening met uw gasten, zodat zij geen ergernis of verstoring van hun verblijf door ons ondervinden. Want uw gasten staan centraal.

Door ons personeelsbeleid, zie “ons team“, zorgen wij voor zeer ervaren horeca monteurs maar hebben daardoor ook een stabiel team wat er voor zorgt dat u vaak dezelfde monteurs zal zien en dus niets hoeft uit te leggen of hoeft te begeleiden. Zij weten wat uw wensen zijn en houden daar rekening mee.

 

Dat geldt ook voor onze binnendienst. Een vaste club, steeds een vast aanspreekpunt voor de verschillende disciplines, zoals planning, technisch inkoop onderdelen en offertes reparaties, verkoop apparatuur, contractbeheer, etc.

En heeft u bezoekregels van parkeren, werktijden, bevoegdheden van personen tot veiligheidsvoorschiften etc.? Dat hoeft u maar 1 keer op te geven en wij leggen dat intern voor u vast zodat iedereen op de hoogte is.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw horeca keuken is bij ons in goede handen van ontwerp tot plaatsing, voor service en onderhoud. En hoe oud uw keuken ook is en door wie dan ook ontworpen of onderhouden, u kunt rekenen op Service Team Nederland , onafhankelijk met een landelijke dekking voor al uw apparatuur in uw horeca keuken.