WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Ons team

Service Team Nederland bestaat al sinds 1981 waarbij wij door het personeelsbeleid trots mogen zijn op medewerkers die een volledige carriere hebben mogen doorlopen, waardoor wij veel ervaring binnenshuis hebben kunnen houden.

Daarnaast wordt bij de volgende generatie structureel gewerkt aan het verzorgen van een omgeving waarin men zich kan blijven ontwikkelen waardoor deze ervaring op het hoge peil kan worden gehouden.

Onze organisatie bestaat dan ook uit een team van goed opgeleide, allround service- en installatiemonteurs, zowel grootkeukenmonteurs als koelmonteurs. Uiteraard zijn al onze technici, waar nodig op hun specifieke vakgebied, bevoegd en gecertificeerd. Daarnaast hebben wij in ons team ook specialisten. Bijvoorbeeld tig-lassers voor roestvaststaal, alsmede monteurs gespecialiseerd in specifieke apparaten en/of installaties, zoals geavanceerde VRF airconditioning-systemen, medische koeling, magnetrons en grote vaatspoelsystemen met warmteterugwinning, waarbij koeltechniek- en vaatwastechniek wordt gecombineerd.

Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in samenwerking en scholing voor onze technici met de diverse A-merken om de meest moderne apparatuur van fabrikanten van passende service te voorzien. Ook in ons vak staat de techniek niet stil en is het noodzakelijk dat technici aan de nieuwste producten kunnen werken en alle gereedschappen, kennis en bevoegdheden hebben om adequaat op een servicevraag te reageren. In ons vak wordt gewerkt met hoge vermogens, nieuwe technieken en combinaties daarvan. Daarom is het naast de technische kant zaak dat onze servicemonteurs ook beschikken over kennis en bevoegdheden als het gaat om de actuele wetgeving. Zoals de PED (drukwet) F-gassen (voor de koeltechniek) m.b.t. de ozonlaag en het CO2 broeikaseffect en de NEN3140 voor de electrische veiligheid.

Al onze technici beschikken over nieuwe, veilige en goed onderhouden bedrijfsauto’s voorzien van het modernste gereedschap en de beste meetapparatuur. Uiteraard perfect onderhouden, geijkt, gekalibreerd en waar nodig jaarlijks gecertificeerd, zoals u van een professionele organisatie als Service Team Nederland mag verwachten. Iedere auto is tevens voorzien van een grote voorraad reserve onderdelen waarmee de meeste storingen meteen kunnen worden verholpen.

Ook onze afdeling verkoop staat graag tot uw beschikking. Dit varieert van losse stekkerklare apparaten tot complete grootkeukenprojecten of koelinstallaties. Onze specialisten in grootkeuken- en koeltechniek, ondersteund door de mensen van het projectbureau en onze CAD-tekenaars, zijn belast met de begeleiding van het gehele traject. Van de eerste inleidende gesprekken, de ontwerpschetsen en de definitieve offerte, tot begeleiding van aannemers, architecten en installateurs gedurende het gehele bouwproces.

De buitendienst wordt ondersteund door onze mensen op het hoofdkantoor in Rhenen. Onze medewerkers van de afdelingen planning, inkoop en logistiek zijn altijd snel telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak met één van onze technici, of om uw bestelling van bijvoorbeeld serviceonderdelen, accessoires, Witech vaatwas- of reinigingsmiddelen te noteren. Natuurlijk kunt u ook altijd e-mailen of bestellen in de webshop.