WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Keuken Verzorgingshuis

Voor service en onderhoud , voor nieuwbouw tot het vervangen van losse apparaten tot complete installaties aan uw keuken in het verzorgingshuis kunt u terecht bij Service Team Nederland.
Zo hebben wij vele klanten in de zorg en onze mensen passen zich dan ook aan op de wensen die in elke branche weer anders zijn. Al jaren kampt elk verzorgingshuis met de budgetten en zo ook voor de keuken, wat resulteert in veroudering, langer dan gepland. Met de ervaring van Service Team Nederland in de zorg sinds 1981 en in goed overleg helpen wij u met de juiste afwegingen: repareren, modificeren of vernieuwen van uw verzorgingshuis keuken appartuur.

Heeft u in uw verzorgingshuis woon/zorggroepen, dan zijn er vaak speciale wensen voor enerzijds professionele apparatuur ingepast in een huishoudelijke omgeving, anderzijds huishoudelijke apparatuur die degelijk moet zijn en waarvan de bediening eenvoudig is. En dan hebben we apparatuur die de indruk geeft dat het huishoudelijk is met eenvoudige bediening, maar een degelijkheid hebben die grenst aan professionele keukenapparatuur. Service Team Nederland kan u hierin volledig ontzorgen.

Onze bijdrage aan de zorg die u levert aan de bewoners van uw verzorgingshuis nemen wij dan ook serieus. Zo zal de hygiƫne hoog op de agenda staan, passen wij onze werktijden zoveel mogelijk aan en lopen we in de keuken in de weg dan zo minimaal mogelijk, met een minimale verstoring van uw werkomgeving. Wij houden rekening met uw medewerkers en bewoners, zodat zij geen ergernis of verstoring van hun verblijf door ons ondervinden. Want uw bewoners staan centraal.

Door ons personeelsbeleid, zie “ons team“, zorgen wij voor zeer ervaren monteurs maar hebben daardoor ook een stabiel team wat er voor zorgt dat u vaak dezelfde monteurs zal zien en dus niets hoeft uit te leggen of hoeft te begeleiden. Zij weten wat uw wensen zijn en houden daar rekening mee.

 

Ook dat geldt voor onze binnendienst: Een vaste club, steeds een vast aanspreekpunt voor de verschillende disciplines, zoals planning, technisch inkoop onderdelen en offertes reparaties, verkoop apparatuur, contractbeheer, etc.

Heeft u bezoekregels van parkeren, werktijden, bevoegdheden van personen tot veiligheidsvoorschiften etc.? Dat hoeft u maar 1 keer op te geven en wij leggen dat intern voor u vast zodat iedereen op de hoogte is.

Als u wilt weten wat wij voor uw verzorgingshuis keuken kunnen betekenen bel dan met ons centrale nummer 0317-619108 voor een afspraak of mail naar service@stn.witech.nl voorzien van uw NAW gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw verzorgingshuis keuken is bij ons in goede handen van service tot onderhoud tot nieuwbouw en vervanging. En vooral in de zorgsector is het gezien alle wettelijke verplichtingen een must om op deze grootkeuken en koelinstallaties een onderhoudscontract af te sluiten. En hoe oud uw verzorgingshuis keuken ook is en door wie dan ook ontworpen of onderhouden, u kunt rekenen op Service Team Nederland , onafhankelijk met een landelijke dekking voor al uw apparatuur in uw verzorgingshuis keuken.