WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Grootkeukens

Waar grotere hoeveelheden voedsel bereid moeten worden is er sprake van grootkeukens en dus grootkeukentechniek. Binnen de grootkeukentechniek zal altijd onderhoud en service nodig zijn om al uw grootkeukenapparatuur optimaal te laten functioneren. Daar kan ons bedrijf uw partner bij zijn om al uw grootkeukens in de gewenste conditie te houden en snel reparaties uit te voeren bij storingen.

Dat kan met alleen service op regiebasis of met een onderhoudscontract waarbij u de wettelijke verplichtingen zoals de PED, de NEN3140, HACCP eisen en de f-gassenverordening kunt veiligstellen. Lees meer op de pagina over “onderhoudscontract voor uw grootkeuken- en koelapparaat c.q. installatie”.

Alle grootkeukenapparatuur, van de productie van voedsel, het bewaren, de distributie, de uitgifte en de afwaskeuken behoren tot onze expertises. Maar ook de complete koeltechniek van b.v. eenvoudige koelkast of vrieskast , koelvitrine, wandkoelmeubel, koelcel of vriescel al dan niet stekkerklaar of onderdeel van een compleet multiplex systeem kunnen wij voor u aan.

Binnen de grootkeukens wordt gewerkt met hoge vermogens, een zware belasting en zijn er grote belangen, milieu en veiligheidsrisico’s. Met de professionele service en ervaring van ons bedrijf sinds 1981 bent u verzekerd van een optimale ondersteuning om deze zaken onder controle te houden en uw investeringen maximaal te benutten. Grootkeukens vereisen een organisatie met groot gevoel voor betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit.