WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

HACCP Controle

Voor de voedselveiligheid kent iedereen ondertussen wel de HACCP controle wat staat voor de controle op Hazard Analysis and Critical Control Points. Simpel gezegd een preventief controlesysteem om de voedselveiligheid te waarborgen. Maar naast de zaken die u zelf al doet zijn er natuurlijk voor zowel de grootkeukentechniek als de koeltechniek gevaren als het gaat om technische delen waar u zelf niet bij kan of mag komen. Daarnaast is het bij de grootkeukeninrichting met de keuze van uw horeca apparatuur, de routing, opslag, transport en uitgifte zaak dat de HACCP controle een integraal onderdeel is van het ontwerp.

Indien u een onderhoudscontract heeft bij Service Team Nederland dan wordt de HACCP controle meegenomen, waarbij u kunt denken aan het reinigen van filters, lekbakken, verdampers, ventilatoren, afvoeren van het apparaat/installatiedeel, ruim gezegd die installatiedelen die een gevaar kunnen vormen en waar u zelf dus niet bij kan of mag vanwege de veiligheid.

Maar ook bij de controle van ijsblokjesmachines en schilferijsmachines wordt niet alleen met een speciaal middel gereinigd maar tevens ontsmet. Dit kost extra tijd vanwege de veiligheid met deze middelen, maar u heeft ook een perfect resultaat. Na het werk wordt de oppervlakte getest op het achterblijven van residu zodat u zekerheid heeft omtrent de veiligheid.

In ons kwaliteitsborgingssysteem voor de f gassen is mede opgenomen, dat onze hoogwaardige meetgereedschappen jaarlijks worden gecallibreerd en gekeurd. Hier worden wij voor onze erkenning steeds op gecontroleerd en zo heeft u maximale zekerheid omtrent de gemeten waarden.
Bij de metingen verricht door onze monteurs kunt u deze vergelijken met uw eigen metingen en zo zijn de risico’s met temperaturen weer geheel gewaarborgd.

 

Daarnaast levert Service Team Nederland professionele vaatwasmiddelen en doseertechniek en een compleet HACCP concept van het merk Witech voor de reiniging, het ontsmetten en ontkalken van uw apparatuur. Bij de aanschaf van een startpakket krijgt u gratis een compleet hygiëneplan waarmee wij u volledig ontzorgen tegen concurrerende prijzen. Zie ook onze webshop www.grootkeukenboer.nl onder de productgroep hygiëne en neem contact op voor meer informatie.

Met een onderhoudscontract bij Service Team Nederland kunt u in combinatie met uw eigen HACCP systeem de HACCP controle met vol vertrouwen tegemoet gaan. HACCP controle voor de voedselveiligheid, de NEN 3140 voor de (arbo) electrische veiligheid, PED voor veiligheid inzake drukapparaten, f gassen certificaat voor het milieu en kwaliteitsborging. Allemaal zaken die uitstekend zijn geregeld bij Service Team Nederland.