WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

horeca koeling

Voor alle horeca koeling in de horeca keuken inrichting kunt u terecht bij Service Team Nederland. En dan bedoelen we ook alle horeca koeling van koelkast en vrieskast, de koelcel en vriescel, het koelbuffet, saladebar, de blastchiller, ijsblokjesmachine of schilferijsmachine of complete multiplex systemen. Maar ook airco installaties, ruimtekoelingen en de koeling voor uw serverruimte horen daarbij.

Voor nieuwe apparatuur en installaties, maar ook voor het verhelpen van storingen en periodiek onderhoud. Heeft u een servicemonteur nodig bel dan direct met ons centrale nummer 0317-619108. Heeft u een minder dringende vraag dan kunt u ons mailen.

Omdat Service Team Nederland voor u zowel de grootkeukentechniek als de koeltechniek beheerst hoeft u maar 1 bedrijf te bellen, heeft u voor beide vakgebieden dezelfde afspraken, dezelfde tarieven, geen vertraging en geen communicatieproblemen omdat wij zowel voor de koeltechniek als de grootkeukentechniek niets uit hoeven te besteden.

Service Team Nederland is leverancier van diverse A-merken, alsmede apparatuur en installaties onder het eigen label Witech Catering Equipment. Met het Witech label heeft u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een goed alternatief, waarbij het assortiment tot stand is gekomen vanuit onze technische kennis en ervaring bij onze klanten.

Bent u toe aan uitbreiding of vervanging van uw horeca koeling neem dan contact op, wij helpen u graag verder. Service Team Nederland is onafhankelijk dus kunnen wij alle merken leveren, maar adviseren wij u graag om te zorgen dat uw horeca koeling u vele jaren zal ondersteunen zoals u mag verwachten. En heeft u een storing aan de horeca koeling bel dan snel met 0317-619108 voor een afspraak.