WIJ ZOEKEN MET SPOED COLLEGA'S, Solliciteer direct Bel 0317-619108 of mail naar directie@stn.witech.nl

Professionele keukens

Bent u op zoek naar nieuwe professionele keukens of losse grootkeuken apparaten of koeltechnische apparatuur? Voor nieuw maar ook service en onderhoud aan alles met grootkeukentechniek of koeltechniek bent u bij ons aan het juiste adres. Alles wat voorkomt in professionele keukens kan door ons bedrijf worden geleverd, onderhouden of gerepareerd.

Waar professioneel grotere hoeveelheden voedsel bereid moeten worden is er sprake van grootkeukens en dus grootkeukentechniek. Binnen de grootkeukentechniek zal altijd onderhoud en service nodig zijn om al uw grootkeukenapparatuur optimaal te laten functioneren. Dan kunnen wij uw partner zijn om al uw (professionele keukens) grootkeukens in de gewenste conditie te houden en snel reparaties uit te voeren bij storingen.

Dat kan met alleen service op regiebasis of met een onderhoudscontract waarbij u de wettelijke verplichtingen zoals de PED, de NEN3140, HACCP eisen en de f-gassenverordening kunt veiligstellen. Lees meer op de pagina over “onderhoudscontract voor uw grootkeuken- en koelapparaat c.q. installatie“.

Alle grootkeukenapparatuur van de bereiding van voedsel, het bewaren, de distributie, de uitgifte en de afwaskeuken behoren tot onze expertises. Maar ook de complete koeltechniek van b.v. eenvoudige koelkast of vrieskast , koelvitrine, wandkoelmeubel, koelcel of vriescel al dan niet stekkerklaar of onderdeel van een compleet multiplex systeem kunnen wij voor u aan.

Binnen de (professionele keukens) grootkeukens wordt gewerkt met hoge vermogens, een zware belasting en zijn er grote belangen, milieu en veiligheidsrisico’s. Met de professionele service en ervaring van ons bedrijf sinds 1981 bent u verzekerd van een optimale ondersteuning om deze zaken onder controle te houden en uw investeringen maximaal te benutten. (professionele keukens) Grootkeukens vereisen een organisatie met groot gevoel voor betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel en professionaliteit.